Om Oss

image-about-2

Xtr24 är ett företag med en vision om att erbjuda bra produkter till riktigt bra priser. Rättare sagt Xtr24 bra priser till bra kvalitet! Du kan alltid lita på att våra priser tål att jämföras!

Vi säljer mindre förbrukningsvaror i större förpackningar och dyrare varor även styckvis.

Vårt huvudkontor ligger i Sverige och vårt huvudlager ligger i Tyskland. Vi har också lager i Sverige och Danmark för snabba leveranser.

Vi fyller på och utökar webbutiken löpande med nya produkter. Produkter som skall vara bra för våra kunder och bra för deras verksamheter.

Vårt mål är att förse våra kunder med mycket bra produkter av hög kvalitet till mycket bra priser.

Börja handla för att bli avtalskund och komma med i vårt lojalitetsprogram.

Vi har möjligheter att leverera vissa produkter i bulkleverans. Har du önskemål om det kontakta oss för pris och leverans på  Kontakt

Har du önskemål om andra produkter kontakta oss på Kontakt så skall vi undersöka om vi kan få fram bra alternativ.

Frågor och svar

Är det säkert att handla hos Xtr24?

Ja, vi använder oss av känd senaste teknik för handel via webbshopar. Vi har ett samarbete med Klarna, som är ett välkänt företag för administration av fakturor och alla betalningar. Inga betalningar genomförs förrän handlad produkt lämnar lagret och är på väg till dig.

Hur snabbt får jag mina varor?

Vi räknar normalt med att du skall kunna få dina varor på 1 – 5 dagar från beställning. Detta är lite beroende på din fysiska leveransadress, vilken vara du har beställt och från vilket lager vi skickar den.

Kommer jag med i ett lojalitetsprogram?

Ja du kommer med i ett lojalitetsprogram. Du får poäng för allt du  handlar och du kan sedan använda dina poäng för att handla produkter för. Du kan se dina poäng i lojalitetsprogrammet på ditt konto.

Vilka betalningsalternativ finns det?

Vi har flera betalningsalternativ. Hos Xtr24 kan du välja att dela upp dina betalningar efter eget önskemål, betala mot månadsfaktura, faktura, delbetalning, konto, kontokort, Klarna direkt eller banköverföring.

Vi samarbetar med Klarna och när du kommer till betalningssidan framgår det vilka betalningsalternativ du kan välja.

Har Xtr24 AB fysiska butiker?

Xtr24 AB  har endast butik via internet.

Vi skall vara det prisvärda alternativet.

Vi skall vara effektiva med låga kostnader till nytta för kunden! Då skall vi inte ha kostnader för dyra fysiska butiker.

Vi fungerar som din inköpsportal till en mycket låg och effektiv kostnad

Hur bli jag avtalskund?

Börja handla så blir du en avtalskund och får ett konto direkt när du registrerat dina kokntaktuppgifter. Har du specifika önskemål eller frågor så  kontakta oss på Kontakt

Kan jag returnera min köpta vara?

Ja, du kan returnera din köpta vara, se köpevillkor på sidan Köpvillkor. Du kan också kontakta oss på Kontakt så hjälper vi dig.